Om UV-jagt UV jagt harpun

Sådan kommer du i gang

UV-jagt er blevet populært i Danmark og i resten af verden, måske fordi det er en sport som er forholdsvis nem at komme i gang med. I Danmark er det nødvendigt at købe sig et fisketegn, og kende de gældende regler vedrørende fiskeri. Køb fisketegn her.

Udstyr til UV-jagt

Det vigtigste udstyr eller dit basis UV-jagt udstyr består af: harpun, UV Maske, Snorkel, Finner, Bøje  alle ting som man kan købe i alle prisklasser.  

Mindstemål

Når man UV jager skal man have styr på mindstemål, da det er afgørende for om du må skyde fisken eller ej. Derfor har vi her angivet de mest normale fisketyper i Danmark, som du som UV jager har behov for at kende.

Aborre 20 cm, Multe 20 cm, Søtunge 24,5 cm, Ising 25 cm, Skrubbe 25,5 cm, Rødtunge 26 cm, Rødspætte 27 cm, Slethvar 30 cm, Pighvar 30 cm,  Torsk 40 cm, Havørred 40 cm, Sej 40 cm, Gedde 60 cm & Laks 60 cm.

Sikkerhed

Sørg altid for at have styr på sikkerheden i forbindelse med din UV jagt både i forhold til harpunen og havet du befinder dig i. De vigtigste forholdsregler i forbindelse med harpunen er: Harpunen må kun være ladt under vandet, stol aldrig på sikringen og peg aldrig på andre med harpunen.

 

Download Fishvibe

Vi håber snart at kunne lancere verdens første UV-jagt app. Så snart vi er klar får du besked hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev her på sitet.