Fishvibe.com

Så er Fishvibe app'en klar - download den nu!

Så er Fishvibe app'en klar - download den nu!

Nu er vi endelig online både til Android og iOS. 

Vi er utrolig stolte over, at vi nu er kommet så langt, at vi kan lancere Fishvibeapp'en i både App Store og i Google Play Store. Vi ønsker at samle alle os undervandsjægere, så vi kan hjælpe hinanden med at finde fede spots og finde oplysninger om sigt, seneste fangster mm.

Kort om app'en

Vores app har i sin nuværende form fokus på 4 ting, Logbog, Nyheder, Find Spot og ikke mindst Feedback.

Fishvibe kan downloades både til Android & iOS

Logbog  så man kan holde styr på på ens fangster, meta informationer såsom lokation, vægt, længde og sigt.Nyheder, her ser man de seneste jagter og kan dermed blive inspireret af andre.Find spot er et kort, hvor man kan se egne og andres fangster og det aktuelle vind og vejr.Feedback, vi er stadig meget nye, derfor håber vi forsat får en masse feedback, hvad enten det er at i oplever en fejl i app'en eller har forslag til nye funktioner, som vi skal bygge til jer for at gøre app'en endnu bedre. I kan sende os feedback i app'en eller i kan sende os en mail på feedback@fishvibe.com. Vi glæder os til at få en masse feedback, så vi kan udvikle de funktionaliteter på baggrund af jeres feedback. 


Vi håber i vil synes om app'en, og del den endelig med andre UV jægere.

 

Sociale medier, husk at følg os på Facebook og Instagram og ikke mindst tilmeld jer vores nyhedsbrev.

Author

Søren Kruse Sorgenfrey

Jeg hedder Søren Kruse Sorgenfrey, er 32 år gammel og bor i Langeskov på Fyn med min kone Camilla. Mine hobbyer består af cykling, min elskede have og nu #Fishvibe, som jeg er medstifter af. Jeg har ikke prøvet UV-jagt før, men er sikker på at jeg kommer til at elske det, hvor jeg har været med til at lave en app, der skal gøre det sjovere og mere socialt at UV-jage. Og det er lige mig!

comments powered by Disqus