Fishvibe.com

#Fishvibe - en ny dansk app til undervandsjagt

#Fishvibe er en nyopstartet iværksættervirksomhed, som blev skabt tilbage i februar måned 2016 af fem stiftere, som alle arbejder på #Fishvibe i deres fritid. Planen er, at vi alle fem på sigt skal kunne leve af denne app, men der kommer til at gå lidt inden vi kan det.  I første omgang kører app'en en såkaldt freemium model, men over tid vil vi begynde at introducere premium-features som gør, at vi kan begynde at få en lille indtjening og dermed kunne skalere produktet til andre markeder og dermed gøre endnu flere til passionerede UV jagere verden over.

Vi har ingen finansiel støtte fra investorer eller andre pengemænd, som kunne have en interesse i at kommercialisere #Fishvibe. Det betyder forhåbentlig for dig, at du i høj grad kan være med til at præge produktet i den retning, som du mener det skal og dermed gøre #Fishvibe til dit foretrukne værktøj, når du skal UV jage. Mere om det længere nede i artiklen. Det betyder også, at vi skal vækste vores forretning organisk. Helt konkret betyder det, at vi har brug for din hjælp til at sprede budskabet om den nye app til undervandsjagt. Vi håber, du vil følge os på de sociale medier og fortælle om os til venner, familie og bekendte, hvis du er glad for at bruge vores app, når den er kommet på markedet til iOS og Android. Det er som bekendt den bedste markedsføring vi kan få. 

Så hvad er det vi vil dig og andre UV jagere? 

Motivere folk til at være aktive og passionerede undervandsjægere. Dette gør vi ved at gøre det sjovere, mere spændende og mere socialt at undervandsjage. #Fishvibe er et socialt netværk for Danmarks undervandsjægere, hvor alle bidrager til fælleskabet. Alle undervandsjægere deler deres jagtoplevelse med hinanden, og på den måde får alle det bedste ud af deres næste undervandsjagt. #Fishvibe er en app, hvor man kan planlægge sine fremtidige jagter, registrere sin fangster og dele oplevelsen med #Fishvibe-netværket. Vi holder styr på alle dine tidligere jagter og kommer med anbefalinger til hvor din næste jagt skal foregå.

Har vi vækket din nysgerrighed, så kan det anbefales at følge os på de sociale medier, så du holder dig opdateret på, hvornår der sker noget med app'en, du kan komme med input til, hvad den skal indeholde af features, så vi kan få det med i udviklingen af den. Du kan finde os på de sociale medier her: 

Fishvibe på Instagram

Fishvibe på Facebook 

For at kunne eksekvere på ovenstående er vi nødt til at have et team, som besidder de rigtige kompetencer og har passionen for at ville det her mere end alle andre. Som jeg skrev i starten af artiklen var vi fem stiftere tilbage i februar måned, som besluttede at starte #Fishvibe og vi er nu tæt på den første lancering af vores beta app. Men hvem er vi? Her følger lidt info om de fem stiftere:

Christian Alkærsig er teknisk ansvarlig for vores Website og API. Har med over 15 års erfaring med Microsoft's Web-teknologier et solidt fundament at bygge nyt platforme på. Har tidligere arbejdet som .NET/Sitecore udvikler i Oxygen Software og sidder nu, efter en periode som Sitecore Udvikler og Solr champ, som eneste udvikler i online produktudvikling i FK Distribution A/S. Privat bor Christian med sin kæreste og 2 børn i Nyborg på Fyn. Christian har haft dykkercertifikat i knap 8 år og har det seneste år begyndt opbygget en større og større interesse for UV-jagt, hvilket viser sig i den stadig voksende mængde grej der skal findes plads til.

Rasmus Sidorovs Gohs er ansvarlig for Android platformen. Rasmus arbejder som software konsulent hos Jayway Inc. i San Francisco. Rasmus er Android-aficionado til fingerspidserne og har arbejdet med platformen helt fra begyndelse. Han bor i hjertet af Silicon Valley i Californien med kæreste og barn. Rasmus har ikke gjort sig i undervandsjagt, men har ventet på den rette app til at hjælpe ham i gang.

Jimmie Lemvigh Jensen er ansvarlig for iOS-udvikling i #Fishvibe, har en solid baggrund indenfor udvikling af mobile applikationer, og sidder pt. som iOS-udvikler hos konsulenthuset Jayway. Jimmie er pt. den eneste i gruppen der har gjort sig en del indenfor uv-jagt, og startede for få år siden med denne fantastiske sport. Inden uv-jagt, begyndte han også at udforske fridykning, ved siden af kajaksporten, som hører til hans passioner. Til dagligt bor han på Amager med sin kæreste Ninna, og fælles for dem er bl.a fridykning og uv-jagt, som de gør så meget i især om sommeren. Jimmie ser frem til at få app’en ud over rampen, og forhåbentlig få hjulpet en masse seje uv-jægere deruide med at gøre deres jagt til en endnu federe oplevelse.

Philip Danhøj Larsen er ansvarlig for produktudvikling og marketing i #Fishvibe. Arbejder ved siden af #Fishvibe med produktudvikling i FK Distribution A/S. Philip elsker sport og har tidligere dyrket tennis, triathlon, fodbold og glæder sig nu til at kaste sig ud i UV jagt. Ser frem til at være med til at lave UV jagtens svar på Endomondo.

Søren Kruse Sorgenfrey er adm. Direktør i #Fishvibe - kommer med en baggrund indenfor marketing og produktudvikling. Jeg har været bl.a. siddet som produktchef og marketingchef for JUST EAT i Danmark og sidder i dag med produktudviklingsansvaret for FK Distribution A/S og sørger for de rykker på nye digitale forretningsmodeller. Privat bor jeg i Langeskov på Fyn med min kone Camilla og der kommer en tilføjelse til familien til september. Undervandsjagt er nyt for mig, men jeg glæder mig til at benytte vores service til at komme i gang med at undervandsjage og deltage på lige fod med jer andre i vores netværk.

The master plan - så hvad kan du forvente fra #Fishvibeteamet i nær fremtid?

1. Lancering af en beta app til iOS og Android - Planen er, at vi lancerer den til en gruppe beta testere i løbet af efteråret. I den forbindelse søger vi en masse hardcore uv-jægere, som vil hjælpe os med at give feedback til vores app, så vi kan skræddersy den til lige præcis jeres behov og dermed gøre alle fremdige uv-jægere i vores app glade for #Fishvibe og dets features. Du kan tilmelde dig som beta-tester her:

https://www.facebook.com/fishvibe/app/100265896690345/

2. Mulighed for at deltage i fokusgrupper, hvor du kan komme med dit feedback og udfordre os på at få lavet den helt rigtige app til dig. Du får mere information på mail, hvis du tilmelder dig som beta tester. 

Efterfølgende er planen som den ser ud i dag:

A. Lancering til hele det danske marked

B. Introduktion af premium features

C. Skalering af den danske app til udlandet

Vi glæder os til at få vores app lanceret til alle beta-testere og efterfølgende alle UV-jægere i Danmark. Vi håber i vil benytte servicen meget og give os al den feedback, som vi har brug for, for at kunne lave et ordentligt værktøj, som kan gøre en forskel for dig og din hobby. 

På vegne af #FISHVIBE

Søren Kruse Sorgenfrey

adm. Direktør 

Author

Søren Kruse Sorgenfrey

Jeg hedder Søren Kruse Sorgenfrey, er 32 år gammel og bor i Langeskov på Fyn med min kone Camilla. Mine hobbyer består af cykling, min elskede have og nu #Fishvibe, som jeg er medstifter af. Jeg har ikke prøvet UV-jagt før, men er sikker på at jeg kommer til at elske det, hvor jeg har været med til at lave en app, der skal gøre det sjovere og mere socialt at UV-jage. Og det er lige mig!

comments powered by Disqus