Fishvibe.com

Er der et potentiale for UV jagt app'en Fishvibe?

Er der et potentiale for UV jagt app'en Fishvibe?

Hej UV jagt venner!

Tusind tak til alle Jer som deltog i vores survey omkring interessen for en UV jagt app. Vi fik næsten 200 besvarelser, hvilket var over al forventning. 

Helt overordnet kan jeg berette at I var meget begejstret for tanken om en UV jagt app, så ja der er et potentiale, og ja vi laver den til Jer. Hold øje med Fishvibe fremover, det bliver en konge app :)

Grunden til at vi ønsker at inddrage jer UV jagere allerede nu, er at vi ønsker at bygge netop de features i vores app som I efterspørger. Heldigvis var I forholdsvis enige omkring Jeres ønsker til en app. Jeres vaner ift. UV jagt var dog lidt forskellig og I var faktisk mere erfarne og aktive end vi havde drømt om.

I er ældre end vi havde regnet med: 

UV jægernes aldersfordeling

I har langt mere erfaring end vi havde turde håbe på, men samtidig har vi også 17 % nye uv jægere, hvilket fortæller noget om en sport i fremgang.

UV jagt erfaring

I er langt mere aktive end vi havde drømt om. At mere end 60 % af de adspurgte dyrker UV jagt minimum hver anden uge fortæller noget om hvor afhængig man kan blive af det :)

Hvor ofte tager du på UV jagt

UV jagt feature

Ud over disse spørgsmål spurgte vi også ind til Jeres ønsker til en UV jagt app. Disse besvarelser har resulteret i er vi starter med at bygge følgende features i vores app:

  • En UV Spot feature, hvor man kan finde de bedste steder af jage. Se andre folks fangster, sigtmeldinger, vind og vejr data mm.
  • Et feed, hvor man kan se og kommentere på andre folks fangster
  • En logbog hvor man kan se ens tidligere fangster

Vi er i fuld gang med at udvikle disse feature og håber at lancere en beta version i løbet af sommeren. Tusind tak til alle jer som ønskede at beta test vores app, hvis du endnu ikke har tilmeld dig som beta tester kan du forsat nå det. Skriv dit navn og om du benytte iOS/Android så invitere vi dig så snart vi er klar.

 

God jagt derude og husk og følg os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 

// Philip fra Fishvibe

 

 

Author

Philip Danhøj Larsen

UV noob - som hos Fishvibe har fokus på marketing og produktudvikling. Kontakt mig gerne på pdl@fishvibe.com, hvis i har nogle inputs.

comments powered by Disqus